Alle kinderen naar school
Stop kinderarbeid
Microkrediet voor vrouwen
Duurzame koffie, eerlijke prijs
Jongeren leren een vak
Eerlijke handel
Een zeker inkomen voor gezinnen
Moeder- en kindzorg

20 t/m 29 juli Theaterkermis LunaLunaLuna

De Stedenband staat op de theaterkermis! Gekoppeld aan de Tilburgse Kermis komt er rond de Koepelhal in de Spoorzone een bonte verzameling acts en attracties. Wij staan er met een heuse vogeltjesrace. Kies je favoriete Global Goal en zorg dat jouw vogeltje als eerste over de finish zwemt. De attractie is open van 16 tot 22 uur en kost 1 euro per persoon.
Tilburg4GlobalGoals
Deze activitiet is tot stand gekomen i.s.m. gemeente Tilburg en wordt meegefinancierd door  LBSNN en Platforma-CEMR met subsidie van de Europese Commissie.

26 augustus - Boekenmarkt

We zijn weer present met een prachtige collectie tweedehands boeken op de markt Boeken rond het Paleis. Ism Boek winst. Nadere info volgt.

2 september - Tilburg Ten Miles

Onze jaarlijkse rozenactie combineren we wederom met een paviljoen met activiteiten voor kinderen. De Global Goals staan hierbij centraal.Tilburg4GlobalGoals

Deze activitiet is tot stand gekomen i.s.m. gemeente Tilburg en wordt meegefinancierd door  LBSNN en Platforma-CEMR met subsidie van de Europese Commissie.

16 september Vuelta a Matagalpa fietstocht

Zondag 16 september organiseert de Stedenband Tilburg-Matagalpa weer haar "Vuelta a Matagalpa", een meer-dan-milieu-fietstocht in de directe landelijke omgeving van Tilburg. Deze 15e editie bestrijkt zo'n 40-50 km. De Vuelta start tussen 10.00 en 10.30 uur bij Sint Josephstraat 52 en eindigt in de Spoorzone. Een startbewijs met routebeschrijving kost 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. De opbrengst gaat naar het koffie-kredietfonds in onze Nicaraguaanse zusterstad Matagalpa.

Contact | Steun ons | Colofon

Copyright © 2015 Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa - bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706