Nieuwe editie ¡Cómo No! en ander nieuws

 
Stedenband Tilburg-Matagalpa


Nieuwsbrief
december 2017

         
   
Beste Bezoeker,
graag je aandacht voor enkele actuele zaken.

¡Cómo No! 

Er is een nieuwe editie verschenen van ons informatieblad. Met o.a. informatie over de gemeenteraadsverkiezingen in Nicaragua, prehistorische vondsten in Matagalpa en de positie van kinderen en vrouwen in Nicaragua. Klik hier om het blad te lezen.

 

Een blad maken kost geld, ook al lezen steeds meer mensen het blad digitaal. We vragen jullie dan ook zoals elk jaar om een vrijwillige bijdrage. Dat kan op bankrekening NL98 INGB 0002 7835 14 tnv Stg Stedenband Tilburg-Matagalpa ovv Como No. Gracias!

Ga mee op reis!

Op vakantie naar Nicaragua? Ja, dat kan! Een reis naar Nicaragua is een unieke ervaring. Zeker als je dat doet met onze Meet the Locals ries. Je kunt mee met een combireis of een jongerenreis in de zomer van 2018. Klik hier om de reizen te bekijken.

Activiteiten en website

De activiteiten van de Stedenband vind je op deze pagina. Je kunt de activiteiten, maar ook andere artikelen van de website, liken of delen via mail, Facebook, Twitter, enz. Dat stellen wij zeer op prijs! Ook deze nieuwsbrief mag natuurlijk verder worden verspreid...

 

Fijne feestdagen,
hartelijk dank voor je steun, tijd en/of interesse
en tot de volgende keer!

   
         

 


Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706

 

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden voor nieuwsbrief
Powered by AcyMailing