Alle kinderen naar school
Stop kinderarbeid
Microkrediet voor vrouwen
Duurzame koffie, eerlijke prijs
Jongeren leren een vak
Eerlijke handel
Een zeker inkomen voor gezinnen
Moeder- en kindzorg

Varen brengt ruim 400 euro op

Varen op het kanaal voor het microkredietproject Matagalpa in Nicaragua heeft 439 euro opgebracht!

Varen op het kanaal was een nat gebeuren. Toch waren de meeste deelnemers aan deze activiteit als echte bikkels aanwezig. Na een rustige tocht door de haven waar John la Haye van Stichting Tilburg te Water met verve vertelde over de boten en de wonderlijke natuur zo dicht bij het centrum van de stad, hebben we aangelegd onder de brug.

Daar konden we ons tegoed doen aan diverse zeer smakelijke hapjes gemaakt door de leerlingen van de school Gezondheidszorg van het ROC Tilburg.

Angelique van Hest heeft ondanks de kou toch een aantal swingende nummers ten gehore gegeven. Na nog enkele zeemansliederen en canons kwam zowaar Truus Terlenka nog even te voorschijn met een onvervalste versie van Huilen is voor jou te laat in het Tilburgs.   Dankzij de aanwezigheid van zoveel deelnemers, de bijdrage van John la Haye en Angelique van Hest en de leerlingen van het ROC werd het ondanks het water van boven toch een zeer geslaagde middag. De opbrengst van deze activiteit is 439,00 euro   Waarmee de totaal stand komt op: 7.530 euro.   Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten voor het microkredietproject in Matagalpa? Mail dan naar: info@kwidam.nl   Wil je meer informatie over het microkredietproject in Matagalpa? Houd dan deze site in de gaten!

 

 

Contact | Steun ons | Colofon

Copyright © 2015 Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa - bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706