Agenda

Boekwinst en STMBoekverkoop op de markt Boeken rond het Paleis in het centrum van de stad. Mooie tweedehands boeken, overzichtelijk uitgestald, 3 voor 5 euro. Zie voor meer info deze site.

Ism 'Boek winst'.

Scholierencompetitie 097 X2De leerlingen van tweetalig havo maken deze week kennis met Nicaragua. Ze krijgen info, kunnen experts interviewen, leren Spaans, gaan koken, maken een nieuwe muurschildering én gaan vogeltjes verkopen. Kortom: ze worden helemaal ondergedompeld.

LOGOVueltaZin om een stukje van de Tilburgse omgeving te ontdekken en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Fiets dan mee met onze Vuelta! Langs de route zijn leuke afstapplaatsen.

  • We fietsen dit jaar voor de 17de keer!
  • De start is tussen 10.00 en 10.30 uur bij kinderboerderij KerKiBo, Bisschop Bekkerslaan 202A, 5046 JK Tilburg.
  • Het kost 7,50 euro per persoon.
  • De opbrengst is voor de koffieboeren in de regio Matagalpa.
  • De duur van de fietstocht is ongeveer 50 kilometer.
  • We stoppen onderweg o.a. bij: schijnvliegveld De Kiek, een Heerenboerderij, een Bijenhal...

bij het kantoor van CecocafenLancering Café Matagalpa: koffie uit de bergen van Matagalpa vanaf nu te koop in Tilburg! Nadere info over de activiteit en de locatie volgt.

mural panta rhei2Een Nicaraguaanse muurschilder maakt samen met studenten van Yuverta (v/h Helicon) een meterslange mural op het gebouw langs het spoor.

Tilburg4GlobalGoalsJe kent al onze rozenactie bij de Tilburg Ten Miles (TTM). Maar dit jaar staan we - samen met andere mondiale collega's en nog meer Tilburgse partners - in het finishgebied (Spoorzone) om de Global Goals te promoten. Elke organisatie organiseert iets leuks rond een van de doelen. Bij onze presentatie zal ook een Nicaraguaanse muurschilder aan het werk zijn.

Archief van berichten