Agenda

LOGOVueltaDit jaar gaat onze gezellige Vuelta fietstocht noordwaarts, richting Dongen. De start is tussen 10 en 10.30 uur bij Were Di, Moerenburgseweg 6. Daarna gaat de route naar de Noorderplas om via Dongen terug naar Tilburg te gaan. Onderweg zijn er diverse interessante, natuurlijke en duurzame afstapplaatsen, waar van alles wordt verteld. De route is ongeveer 50 kilometer. De organisatie is in handen van de koffiewerkgroep.

Deelname kost 7,50 euro per persoon. De opbrengsten zijn voor het koffieproject van de UCA San Ramón in Matagalpa. Aanmelden kan bij Jan Vugts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij het startpunt. Tot dan, zegt het voort en neem iemand mee!

LOGO BVTLPMOp boekwinkeltjes.nl hebben wij - ism 'Boek winst' - onze eigen online boekwinkel.
De opbrengst is bestemd voor onze projecten in Matagalpa.
Bij kopers in Tilburg e.o. worden de bestellingen voor 1 euro aan huis bezorgd.

Klik hier en kijk of er iets voor je bij zit.

vogeltjesOnze Nica-vogeltjes worden steeds leuker!
De vogeltjes zijn gemaakt van balsahout, fair geproduceerd in Nicaragua en met kindvriendelijke verf beschilderd.

Solo, op een kronkeltakje of op een plankje zijn ze een erg leuk presentje voor elke gelegenheid. Je kunt ze ook in de kerstboom hangen! Mail ons als je interesse hebt: stedenband[at]tilburg-matagalpa.nl (type een @ ipv at) en geef je bestelling door.

Ze kosten 3,50 euro per stuk of 5 euro voor de 'bewerkte' vogeltjes (excl eventuele verzendkosten). Met de opbrengst steunen we onze projecten in Matagalpa.

Van de solo vogeltjes hebben we voldoende voorraad om ze aan veel mensen tegelijk cadeau te doen.