Nieuwe ¡Cómo No! en verzoek

Nieuwe ¡Cómo No! en verzoek

Nieuwsbrief

Beste nieuwslezer,
We hopen dat het goed met je gaat!

In Nicaragua gaat het naar omstandigheden redelijk. De orkaan Iota heeft wel voor veel schade gezorgd, maar vanuit Matagalpa bereikten ons gelukkig geen hele verontrustende berichten. De regering en diverse internationale organisaties hebben geld vrijgemaakt en zijn druk bezig noodhulp te verlenen, met name in gebieden in het noordoosten van het land.

In Tilburg zijn we hard aan het nadenken over nieuwe manieren om ons werk onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld bij jongeren. Wil je ook meedoen of heb je een interessant idee? Neem dan contact met ons op! 

 

Nieuwe ¡Cómo No!

‍Er is weer een nieuwe editie verschenen van ons informatieblad. Dit keer onder andere aandacht voor: politieke ontwikkelingen, 5 jaar Global Goals, onderwijs, koffie en diverse duurzame initiatieven. Klik hier als je het blad wilt lezen. 

Speel mee met de Vriendenloterij

Op pagina 31 van de ¡Cómo No! wordt aandacht gevraagd voor de Vriendenloterij. Onze Stichting is al jaren begunstigde en dat levert ons extra financiën op voor het werk dat wij doen. Speel daarom ook mee en maak wekelijks kans op leuke prijzen!
Stuur vóór 5 januari een mail naar stedenband@tilburg-matagalpa.nl met daarin je naam en je telefoonnummer. We nemen dan op 5 januari in de avond contact op om jouw lot te activeren. Je kunt je deelname op elk gewenst moment weer beëindigen.

 

‍Verzoek

Tot slot een verzoek: door de coronapandemie hebben we dit jaar veel minder kunnen doen dan anders en dat heeft ook zijn weerslag op onze inkomsten voor de projecten in Matagalpa. Daarom hierbij een dringend verzoek om ons bij je december-donaties niet te vergeten.

Onze projecten zijn gericht op beter onderwijs voor meer kinderen en we ondersteunen ondernemende vrouwen en koffieboeren. Je kunt je donatie overmaken op NL53 RABO 0170 2385 63 o.v.v. onderwijs, microkrediet of koffie. Of klik op deze link en doneer direct online! Hartelijk dank!

 

We wensen je ondanks alle beperkingen en onzekerheden fijne feestdagen en hopen op het beste voor 2021. 

Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706