Nieuwe Cómo No incl jaarverslag

Nieuwe Cómo No incl jaarverslag

Nieuwsbrief

Beste nieuwslezer,

we zijn nog steeds niet verlost van HET virus, maar we zien toch volop perspectieven voor de periode rond de zomermaanden. We hopen je dan te zien!

 

Nieuwe ¡Cómo No!

‍Er is een nieuwe editie verschenen van ons informatieblad, met onder andere aandacht voor twee nieuwe initiatieven: de import van koffie uit Matagalpa en onze online boekwinkel.
In het midden van de Cómo No zit het jaarverslag 2020. We zijn trots op onze vrienden in Matagalpa die er, ondanks de nodige beperkingen, toch in slaagden de projecten doorgang te laten vinden.

Klik hier om het blad en het jaarverslag te lezen.

Boeken Matagalpa

We kunnen nu niet op markten staan en geen activiteiten organiseren. Maar onze partner 'Boek winst' heeft wel een enorme voorraad boeken. Daarom  hebben we een onine boekwinkel geopend.

Via deze link kom je direct in onze boekwinkel.

 

‍Kermis en Tilburg Ten Miles (TTM)

Natuurlijk weten we nog niet zeker of de Tilburgse Kermis doorgaat en zo ja, hoe. Maar we kregen van LunaLunaLuna wel het verzoek om weer mee te doen met hun theaterkermis. In 2019 stonden we daar voor het eerst met onze vogeltjesrace, een vrolijke en spannende attractie, die we graag nog een keer van stal halen...


De kans is wat groter dat de TTM (in het weekend van 25/26 september) doorgaat. Samen met studenten van Helicon en Fontys, collega mondiale organisaties en andere Tilburgse partners hopen we een aantrekkelijk side event neer te zetten voor het publiek. We willen daar 'de wereld in Tilburg en Tilburg in de wereld' laten zien en hoe wij bezig zijn met de Global Goals.
Meer informatie volgt later.

 

Heb je zin om mee te doen met een van deze activiteiten? Mail dan nu alvast naar stedenband@tilburg-matagalpa.nl 


Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706