Onze activiteitenagenda

Onze activiteitenagenda

Nieuwsbrief

Beste nieuwslezer,
We hopen dat het goed met je gaat!

 

We zijn blij dat we weer een en ander kunnen organiseren. En dat doen we dan ook! De maand september is gevuld met leuke en interessante activiteiten, te beginnen op 29 augustus. Neem snel een kijkje op de website en noteer de data.

Vuelta fietstocht

Een van de activiteiten waar we je speciale aandacht voor vragen is onze (bijna) jaarlijkse fietstocht. Deze is op zondag 12 september en voert je ongeveer 50 km lang aan de zuidwest kant van Tilburg langs verrassende afstapplaatsen. Met je deelname steun je het project van de koffieboeren.
De start is tussen 10 en 10.30 uur bij kinderboerderij KerKiBo, Bisschop Bekkerslaan 202a.
Als je het leukt vindt om een afstapplaats te bemensen, is dat ook erg welkom!


‍Tilburg Ten Miles

Onze activiteit bij de Tilburg Ten Miles ziet er dit jaar anders uit. We nemen nog steeds de rozen mee, maar we willen ook vogeltjes en koffie verkopen. Daarnaast zal een Nicaraguaanse muurschilder bij onze stand aan het werk zijn.

En wij staan er niet alleen. Samen met collega mondiale organisaties en andere Tilburgse partners voor een duurzame wereld staan we op de Tilburg4GlobalGoals-Boulevard, dat alles in de Spoorzone.

Vind je het leuk om te helpen? Stuur dan een reactie op deze mail.

‍Koffie

En natuurlijk kunnen we niet wachten tot we de koffie uit Matagalpa kunnen proeven en (ver)kopen. Ons koffieteam maakt alles in gereedheid en hoopt de koffie in de week van 13 september te lanceren. Houd onze mails en de socials in de gaten...

 

Dus: we hopen je binnenkort te zien!

 

Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706