Koffietijd en een nieuwe ¡Cómo No!

Koffietijd en een nieuwe ¡Cómo No!

Nieuwsbrief

Beste nieuwslezer,
We hopen dat het goed met je gaat!

We hebben geweldig nieuws: het project om koffie uit Matagalpa in Tilburg te krijgen is zo goed als afgerond en de koffie kan door jou worden geproefd! Op zaterdag 30 oktober ben je van harte welkom bij de lancering met proeverij van Café Matagalpa.

Deze vindt plaats bij café Loos in het Spoorpark. Wil je erbij zijn, meld je dan aan via stedenband@tilburg-matagalpa.nl en ontvang alle overige details.

 

Nieuwe ¡Cómo No!

O‍ok is er een nieuwe editie verschenen van ons informatieblad. In dit nummer onder andere aandacht voor: het Beatrix College, het tragische lot van de oppositie in Nicaragua, Tilburg4GlobalGoals en natuurlijk koffie! Klik hier om de ¡Cómo No! te lezen.

‍Verzoek

Tot slot een verzoek: door de coronapandemie hebben we ook dit jaar veel minder kunnen doen dan anders en hebben we veel minder inkomsten voor de projecten in Matagalpa. Kun je iets missen, maak dan een donatie over.

Onze projecten zijn gericht op beter onderwijs voor meer kinderen en we ondersteunen ondernemende vrouwen en koffieboeren. Je kunt je donatie overmaken op NL53 RABO 0170 2385 63 o.v.v. onderwijs, microkrediet of koffie. Of klik op deze link en doneer direct online! Hartelijk dank!


Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706