Subsidienieuws en een nieuwe ¡Cómo No!

Subsidienieuws en een nieuwe ¡Cómo No!

Nieuwsbrief

Beste nieuwslezer,
We hopen dat het goed met je gaat!

Allereerst het goede nieuws dat we voor de komende twee jaar weer subsidie krijgen van de gemeente Tilburg. Onze aanvraag is gehonoreerd en dat betekent een bedrag van 30.000 euro per jaar!

We kunnen dus doorgaan met onze onderwijsprojecten in Tilburg en Matagalpa, met de onderwerpen koffie en klimaat, met het netwerk Tilburg4GlobalGoals én met een vernieuwend project rond het thema armoede. Nicaraguaanse experts worden uitgenodigd om hun licht te laten schijnen op problemen in Tilburgse wijken.

 

Nieuwe ¡Cómo No!

Van ons informatieblad, de ¡Cómo No! is nummer 136 verschenen. Het is het laatste nummer op papier. De redactie werkt momenteel aan een digitaal alternatief, dat ook voor de online lezers even wennen zal zijn. Later meer hierover.

In dit 'laatste' nummer onder andere aandacht voor: de Nicaraguaanse verkiezingen, de Vuelta fietstocht en plannen voor de toekomst.

Klik hier om de ¡Cómo No! te lezen.

Café Matagalpa

De verkoop van onze eigen koffie gaat supergoed. Wat fijn om te merken dat de intensieve voorbereidingen zich nu uitbetalen en dat Café Matagalpa bij velen in de smaak valt! Je zult onze koffie op steeds meer plekken in Tilburg gaan tegenkomen.

Heb je de koffie nog niet geproefd of besteld? Na de Kerst hebben we weer vers gebrande koffie op voorraad. Je kunt bestellen in de webshop. Vrijwilligers bezorgen gratis aan huis bij klanten in Tilburg e.o.

Klik hier om Café Matagalpa te bestellen.

 

Tot slot

Het afgelopen jaar verliep wederom anders dan we hadden gedacht en gehoopt. En ook voor 2022 zijn er nog geen garanties dat alles weer normaal wordt. Laten we samen kijken wat wel kan. Met Café Matagalpa hebben we een mooi voorbeeld van hoe dromen werkelijkheid kunnen worden als er tijd is voor andere dingen. De blik is nu gericht op het openen van een eigen winkel(tje). Weet je iets of wil je hiermee aan de slag? Laat het ons weten!

 

We wensen alle lezers, vrienden, donateurs en vrijwilligers fijne feestdagen en een gezond, liefdevol en solidair 2022!

 

Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706