Over vriendschap en activiteiten komende maanden

Over vriendschap en activiteiten komende maanden

Nieuwsbrief

Beste nieuwslezer,
We hopen dat het goed met je gaat!

Onze vrienden in Matagalpa vierden gisteren het 160-jarig bestaan van hun stad, op de Día de la Amistad. We kregen allemaal mailtjes en appjes met rozen, groetjes en liefs. Zo voelt ver weg toch weer even dichtbij.

Partnerorganisatie Comité Mano Vuelta is druk bezig met het verzamelen van alle projectaanvragen voor dit jaar. We hopen dat we - samen met jullie - door kunnen gaan met het verbeteren van het onderwijs en het ondersteunen van het microkredietproject en de koffieboeren.

Hier in Tilburg pakken we de activiteiten langzaam weer op. Hieronder lees je daar meer over.

 

BoekenCafé

‍Op zondag 20 februari is er een boekenverkoop en koffiepromotie in Rijen. Klik hier en lees alle details. Leuk als je langs komt!

Muurschilder

‍Na diverse keren uitstellen komt er nu eindelijk weer een Nicaraguaanse muurschilder naar Tilburg. In de Carnavalsvakantie gaat hij aan de slag bij WijWest (in de wijk 't Sant) en in april op het Beatrix College in de Reeshof en bij Yuverta aan de Spoorlaan.

 

‍Lenteborrel

‍Geen Nieuwjaarsborrel, wel een Lenteborrel! We nodigen je uit voor een gezellige avond op zaterdag 23 april. Save the date, nadere info volgt...

 

Café Matagalpa

‍Het gaat goed met de verkoop van onze koffie! Heb je hem al geproefd? Bestellen kan via deze link  (je komt dan in de webshop met gratis thuisbezorging in Tilburg e.o.). Café Matagalpa is ook verkrijgbaar bij café Loos (bij BeweegR in het Spoorpark) en binnenkort in de Wereldwinkel.

 

Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706