Filmavond, muurschilder, Paasmarkt en lenteborrel

Filmavond, muurschilder, Paasmarkt en lenteborrel

Nieuwsbrief

Beste nieuwslezer,
We hopen dat het goed met je gaat! De lente is aangebroken en daarom brengen we graag onze activiteitenkalender onder je aandacht.
Van harte welkom of meld je aan om ergens te komen helpen...

 

Filmavond

‍Op vrijdag 25-3 om 19.30 uur organiseert onze koffiewerkgroep een filmavond met de Spaanstalige film Días de Luz, die zich afspeelt in Midden-Amerika. De film is Engels ondertiteld. Meer info over het hele programma en hoe te reserveren vind je hier.

Muurschilder

‍Na diverse keren uitstellen is er nu eindelijk weer een Nicaraguaanse muurschilder in Nederland. Manuel heeft al een 12 meter lange mural gemaakt voor WijWest (in de wijk 't Sant) en in april gaat hij bij Yuverta aan de Spoorlaan en op het Beatrix College in de Reeshof aan de slag. De studenten/leerlingen helpen mee.

 

Vind je het leuk om de schilder een week in huis te hebben? Mail ons dan! Je krijgt een dagvergoeding voor zijn verblijf. Manuel praat een beetje Engels.

Groene Voeten Markt

‍Op Tweede Paasdag 18 april staan wij met een kraam op de Groene Voeten Markt in de Reeshof. We gaan koffie, vogeltjes en 'groene' boeken verkopen. Meer info vind je hier.

 

We kunnen nog een paar mensen in de kraam gebruiken. Kun je een paar uurtjes helpen, graag! De markt is van 11-16 uur.

 

‍Lenteborrel

‍Het lijkt ons leuk om je te zien bij onze Lenteborrel! Het wordt een gezellige avond op zaterdag 23 april bij café Loos in het Spoorpark (dat is bij BeweegR, ingang West). Wil je komen, meld je dan svp aan via stedenband@tilburg-matagalpa.nl 

 

 

Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa -  Beneluxlaan 74, Tilburg

bankrekening NL53 RABO 0170 2385 63 - telefoon 013-5368706