LOGO AMIGOS klein

Het werk van de Stedenband Tilburg-Matagalpa wordt financieel gesteund door de Stichting Amigos de Matagalpa (vrienden van Matagalpa). Om alle activiteiten van de stedenband op peil te kunnen houden, is deze steun in de afgelopen jaren van toenemend belang gebleken.

 

Bewustwordingsactiviteiten in Tilburg en projectondersteuning in Matagalpa zijn niet mogelijk zonder een deugdelijke, efficiënte organisatie. De kantoorkosten in Tilburg en in Matagalpa kunnen echter niet volledig betaald worden uit gemeentelijke subsidie en 5% overhead die de Stichting Tilburg-Matagalpa bij projecten hanteert. De inhouding op projectgelden -ten koste van de projecten in Matagalpa- wil zij liever niet verhogen.

Daarom de vraag: Vind jij het ook belangrijk werk wat de stedenband doet? Word dan vriend/vriendin van de Stedenband door een financiële bijdrage te leveren via de Stichting Amigos de Matagalpa. Je kunt vaste donateur worden vanaf 5 euro per maand, maar eenmalige bijdragen zijn ook van harte welkom.

Rekeningnummer: NL65 INGB 0008 2867 24
Ten name van: STICHTING AMIGOS DE MATAGALPA

Amigos de Matagalpa is sinds 1-1-2008 geregistreerd als goede doelen-organisatie bij de ANBI, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Meer informatie over het belastingvoordeel bij gewone giften en periodieke giften vindt u op de website van de Stedenband en de Belastingsdienst. Wil je vaste donateur worden en de stichting Amigos machtigen om periodiek een bedrag te incasseren download dan hier ons machtigingsformulier.

Het RSIN- of fiscaal nummer van de Amigos de Matagalpa is 8160.38.673. Het KvK-nummer is 18055866. Het postadres is Korhoenstraat 12, 5022 BJ Tilburg. Bestuursleden zijn Toon Oomen, Wil Boonman en Herman Fitters. De 'Amigos' bestaat volledig uit vrijwilligers; zij krijgen geen beloning voor hun werkzaamheden. Wilt u meer informatie stuur dan gerust een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dank voor uw bijdrage!

Attachments:
Download this file (Machtigingsformulier Amigos.pdf)Machtigingsformulier Amigos[ ]111 kB