logo Stedenband Tilburg-Matagalpa

LOGO AMIGOS kleinVind jij het ook belangrijk werk wat de Stedenband doet? Word dan vriend/vriendin van de Stedenband door een financiële bijdrage te leveren via de Stichting Amigos de Matagalpa. Je kunt donateur worden vanaf 5 euro per maand, maar eenmalige bijdragen zijn ook van harte welkom.

Bewustwordingsactiviteiten in Tilburg en projectondersteuning in Matagalpa zijn niet mogelijk zonder een efficiënte organisatie. De kantoorkosten in Tilburg en in Matagalpa kunnen echter niet volledig betaald worden uit gemeentelijke subsidie en de 5% overhead die de Stedenband bij projecten hanteert.

Rekeningnummer: NL65 INGB 0008 2867 24
Ten name van: STICHTING AMIGOS DE MATAGALPA

Amigos de Matagalpa is sinds 1-1-2008 geregistreerd als goede doelen-organisatie bij de ANBI, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Meer informatie over het belastingvoordeel bij 'gewone' giften en 'periodieke' giften vind je bij de Belastingsdienst. Wil je vaste donateur worden en de Stichting Amigos machtigen om periodiek een bedrag te incasseren, download dan hier het Machtigingsformulier_Amigos.pdf

Het RSIN- of fiscaal nummer van de Amigos de Matagalpa is 8160.38.673. Het KvK-nummer is 18055866. Het postadres is Korhoenstraat 12, 5022 BJ Tilburg. Bestuursleden zijn Toon Oomen en Herman Fitters. De Amigos bestaan volledig uit vrijwilligers; zij krijgen geen beloning voor hun werkzaamheden. Wil je meer informatie stuur dan een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dank voor je bijdrage!

Jaarverslag2021-AmigosdeMatagalpa_-1.pdf

Jaarverslag_2022_Amigos_de_Matagalpa.pdf

Jaarverslag2023-Amigos_de_Matagalpa.pdf